Business Solutions: Avansate. Integrate. Simple.

Think Business!
Solutie premiata si recunoscuta international, Soft1 ERP reprezinta mult mai mult decat un sistem de planificare a resurselor unei companii. Este o solutie de business integrata care imbina 30 de ani de experienta cu excelenta in tehnologie pentru a oferi performanta, control operational si productivitate crescuta.

Afacerea ta in Cloud!
Soft1 Cloud Services ofera o valoare adaugata considerabila si un avantaj competitiv semnificativ! De la Cloud ERP si CRM, pana la Contabilitate si e-Invoicing, poti contribui acum pozitiv la reconfigurarea modelului de afaceri si iti poti maximiza eficienta si productivitatea companiei. Cuvantul cheie aici este eficienta. Solutiile Cloud asigura o eficienta sporita si multe alte avantaje.


Transforma modul in care iti organizezi afacerea!
Cu ajutorul solutiilor si serviciilor Soft1 Cloud ERP, poti reduce costurile IT, imbunatati productivitatea si timpul de lucru, creste vanzarile, poti simplifica si integra mai bine procesele de business, poti avea acces oricand si de oriunde la produse si informatii despre clienti, totul pentru a crea o imagine de ansamblu cat mai corecta si adopta decizii in timp real. Solutiile mobile de la Soft1 asigura flexibilitate si organizarea eficienta a datelor si a sarcinilor, acestea devenind mai usor de gestionat, in orice moment si din orice locatie.

Solutie
Performanta:

SoftOne este lider de piata in segmental Cloud ERP/SaaS, cu peste 1.200 de instalari in Cloud, in timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 14.000 de companii, in mai multe piete internationale. Aplicatiile si solutiile SoftOne sunt promovate si distribuite prin intermediul unei retele extinse de peste 300 de parteneri si 500 de dezvoltatori asociati.

Fiabilitate
& Securitate:

Inca de cand au fost lansate primele modele de Cloud ERP in Europa, nu s-au inregistrat probleme in securitatea datelor, in principal si datorita faptului ca SoftOne este certificat sub standarde ISO foarte stricte: ISO/IEC 20000-1:2011 si EN ISO 27001:2005 .

De ce este Soft1 ERP potrivit pentru afacerea ta?

Soft1 ERP este un sistem integrat, flexibil si se adapteaza perfect nevoilor specifice. Este perfect configurabil si extensibil, usor de integrat cu aplicatii terte. Totodata, Soft1 ERP este optimizat pentru operare in Cloud si pune la dispozitie o mare diversitate de aplicatii pe internet si dispozitive mobile, crescand astfel semnificativ mobilitatea companiei/afacerii tale.

Pentru nevoile de business reale

Soft1 ERP se adreseaza companiilor in curs de dezvoltare si celor de talie medie, precum si corporatiilor mari care au nevoie de optimizarea costurilor si productivitate crescuta, pentru a-si imbunatati performantele afacerii si a-si creste competitivitatea in piata.

Afacerea ta in Cloud

Tehnologiile avansate ale Soft1 ERP exploateaza in detaliu posibilitatile oferite astazi de platformele “Cloud ERP” pentru a determina o crestere a productivitatii, flexibilitatiii si a concentrarii pe business-ul tau. Cererea pentru solutiile Cloud ERP a crescut exponential in utlimii ani, acestea fiind mult mai putin costisitoare si mai usor de implementat decat cele in varianta “on-premise”.

Enterprise Mobility

Soft1 ERP include o gama completa de aplicatii web & mobile care imbunatatesc in mod semnifiativ optiunile de mobilitate a afacerii. In plus, toate modulele pot fi adaptate nevoilor si specificului industriei din care acestia fac parte. Prin aplicatiile Soft1 Web & Mobile, ai acces la informatii oriunde te-ai afla, fara alte restrictii de timp si localizare, doar cu acces la internet si fara a fi necesara o alta infrastructura suplimentara.

Agilitate si Performanta in business

Soft1 ERP a fost creat cu simplitatea si flexibilitatea necesare pentru a veni in intampinarea nevoilor specifice ale afacerilor clientilor. Este o solutie care poate fi 100% configurata si structurata astfel incat sa ofere performanta, control operational si productivitate crescuta.

Partenerii nostri, avantajul tau

Soft1 ERP este distribuit exclusiv printr-o retea de parteneri consolidata. Succesul solutiei se datoreaza in mare parte releatiilor solide pe care producatorul le-a dezvoltat cu reateaua de parteneri, acestia fiind dedicati in permanenta asigurarii de servicii calitative si dezvoltarii solutiilor din portofoliul SoftOne.

Incepand de astazi, compania ta poate beneficia de cele mai noi tehnologii si  de capabilitatile avansate din Soft1 ERP, una dintre cele mai rapide, fiabile si flexibile solutii de pe piata!